2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

Atatürk Oto Sanayi Sitesi (2. Kısım ve 3. Kısım )  2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 6 Mayıs 2018'de saat 9:00'da Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde yapıldı. Üyeler girişte hazirun defterini imzalayarak toplantı salonuna giriş yaptı.

Toplantı öncesi İkramlarda bulunarak yönetimle üyeler arasında keyifli hoş sohbetlerde bulunuldu. Salt çoğunluk sağlandığında ,Yönetimin ve kooperatif çalışanlarının yerine geçmesiyle toplantıya başlandı. Başkan Mustafa Keskin kürsüye çıktı ve herkese hoşgeldin diyerek, saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.

Divan heyeti gündem maddelerini okuyarak Genel Kurul Toplatısını açtı.Kooperatif genel müdürü Tülay öncü, muhasebe müdürü Ömer İncekara, ve Denetim Kurulu Üyesi Oskihan Elmas mali tabloları, faaliyet raporlarını, çalışma raporlarını, bilanço raporlarını, gelir gider raporlarını ve 2018 yılı tahmini bütçelerini okudular. Okunan raporlar ve gündem maddeleri divan heyeti kurulu tarafından oybirliğine sunularak  üyeler tarafından oylandı.

Son olarak dilekler ve görüşler bildirilerek, toplantı sona erdi.